Volontirajte

Redakcija ePsihijatar.com i Udruženje za unapređenje mentalnog zdravlja otvoreni su za saradnju sa mladim lekarima, psihijatrima, psiholozima, socijalnim radnicima, kao i svim studentima zainteresovanim za oblast mentalnog zdravlja.

Ukoliko ste zainteresovani da nam pomognete u daljem razvoju sajta ili želite da sarađujete sa nama na nekom od projekata koje Udruženje pokreće, pošaljite Vaš CV na adresu: [email protected]

3 thoughts on “Volontirajte

 1. Poštovani,
  već duže vreme razmišljam da se bavim psihoterapijom, kako je za to potrebna odgovarajuća edukacija, interesuje me da li možda postoji neki test o podobnosti ličnosti terapeuta za odredjenu vrstu psihoterapije?
  Vrste psihoterapije koje mene interesuju su transakciona, geštalt ili REBT…
  Unapred hvala!

  • Draga Tanja,

   Za svaki terapijski modalitet je potrebna edukacija. Uobičajeno je da postoji jednogodišnji uvodni kurs, nakon čega sledi diplomski kurs koji ima 4 godine, uključujući tu i određen broj sati lične terapije. Različite terapijske škole imaju svoje karakteristične uslove, uključujući tu i školsku spremu. Najbolje bi bilo da kontaktirate direktno udruženja: http://www.rebt.rs ili http://www.gestaltstudio.org.rs.

   • Danijela 😉 21.08.2011. Stvarno kad god udjem na ovaj sajt, osetim tako dobru ejrgeinu i postanem odmah nekako srecnija i puna volje.. Nemam neku inspiraciju da sada pisem nesto Ali zaista sam uverena jako u tajnu i dosta stvari mi se ostvarilo, komentarisala sam pre otprilike par meseci vezano za srednju skolu, i za prijemni koji treba da polazem.. Uspela sam i i zeljenu srednju skolu da upisem, naravno znala sam odmah to, al nisam htela da se hvalim da ne glumim kao neku pametnu, takodje sam uspela da smrsam, redovno i odem da trcim i stvarno mi se sve lepe zeljice ostvaruju polako Ali imam jedan problem! ZAMOLILA BIH BILO KOGA KO JE DOSTA UPUCEN U OVO SVE, AKO MOZE I TAJNA DA MI POMOGNE U VEZI JEDNOG pitanja.. JA sam jako pozitivna i moja sestra bliznakinja takodje, i sve nam lepo ide za sad, ali zaista je doslo tesko vreme, da nas tata ce mozda da izgubi posao, a mama nam isto ne radi.. BAs je kriza, i naravno ja i sad sanjam da kad porastem i zavrsim skolu imam vilu na Dedinjama ili tako nesto, pokusavam svakako da budem pozitivna, ali moj tata JE JAKOOOOOOO NEGATIVAN COVEK!!!!! Kaze mi da ne gledam puno filmove i da ne citam gluposti tako neke.. Ne veruje mi da to uspeva, i on je stalno pricao o krizi, dosla je kriza, pricao je kako ce da se razboli, sada ga boli ruka, cesto mu nije dobro itd.. PA SAM HTELA DA ZAMOLIM NEKOGA DA MI KAZE, da li on tu negativnu ejrgeinu moze da prenese na mene i moju sestru bliznakinju, i da mi bukvalno ne zavrsimo skole , zbog njegovog takvog razmisljanja. Sestra i ja se svim silama borima za sve, i verujemo da ce nam jednog dana sunce svanuti, ali stvarno me samo to interesuje, da li on moze da nas nekako ugrozi , posto tako prica..?????? Pozdrav svima ! i NARAVNO OCEKUJEM NEKU POMOC JER MI VEOMA POTREBNA.. Zivela tajna ! :*

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.